ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

GAÜ'DEN

GAÜ’DEN DÜNYA ECZACILIK GÜNÜ MESAJI

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ) Eczacılık Fakültesi, 25 Eylül Dünya Eczacılık günü nedeniyle bir yazılı mesaj ile kutlamalara katıldı. Dekan Prof. Dr. Kevser Turay Yardımcı imzasıyla yayınlanan mesajda; Kuzey Kıbrıs’taki yüksek eğitimin en genç eczacılık  fakültelerinden biri olmasına rağmen,  sahip olduğu uluslararası öğrenci profili ile fakültenin, insan sağlığının hizmetinde olmasından duyulan gurur ifade edildi.

Girne Amerikan Üniversitesi Eczacılık Fakültesi Dekanı, Prof. Dr. Yardımcı’nın yazılı mesajı şu ifadeler ile son buldu:

“Gençlerimize; antik çağlardan beri insanlık hizmetinde olan, Klinik Bilimlere de yayılan bilgi ve beceri rotasında ‘Hasta Odaklı’ karaktere bürünen, ‘İlaç ve İlaç Tedavisi Uzmanlığı Mesleği’ne dönüşen Eczacılık Mesleği’ni gururla önermekteyiz”.