ECZACILIK FAKÜLTESİ

35 yıllık geçmişi olan Girne Amerikan Üniversitesi kurulduğundan bu yana güçlü akademisyen kadrosuyla ulusal ve uluslararası alanda saygın bir kurum olarak K.K.T.C’nin sosyal, ekonomik, kültürel, eğitim yönlerinden gelişmesine katkı sağlamaktadır.

Haberler

GAÜ'DEN

GAÜ ORYANTASYON GÜNLERİ, GİRNE KÜLTÜR TURU İLE DEVAM EDİYOR

GAÜ ORYANTASYON GÜNLERİ, GİRNE KÜLTÜR TURU İLE DEVAM EDİYOR

Girne Amerikan Üniversitesi (GAÜ)  “2017-2018 Akademik Yılı Genel Oryantasyon Günleri” kapsamında,  GAÜ Ailesi’ne yeni katılan öğrenciler için, ülke ve sosyal alanları daha iyi tanımaları için organize edilen kültür turları, Girne Bölgesi ile başlıyor.


Konuyla ilgili GAÜ’den yapılan açıklamada, İnovasyon temalı 2017-2018 Akademik Yıl başlangıcında yeni gelen tüm öğrencilere yönelik düzenlenecek olan kültür turları kapsamında, ilk olarak 14 Ekim 2017 Pazar günü ‘Girne Kültür Turu’ düzenleneceği, Girne Kültür Turu çerçevesinde ise, Karaoğlanoğlu Şehitliği, Girne Kalesi, Bellapais Manastırı ve St. Hilarion Kalesi’nin gezileceği ifade edildi.


Kültür Turları kapsamında izlenecek diğer güzergahlar ise; 21 Ekim 2017 Pazar günü, Lefkoşa Kültür Turu, 28 Ekim 2017 Pazar Güzelyurt Kültür Turu ve 4 Kasım 2017 Pazar günü ise Gazimağosa Kültür turu gerçekleştirecek.


GAÜ Öğrenci Hizmetleri Direktörlüğünden yapılan açıklamada, turlara katılmak isteyen öğrencilerin başvuruda bulması zorunlu olduğu, başvuru ve onay almayan öğrencilerin turlara katılamayacağı belirtildi. Son başvuru tarihinin, tur öncesinde ki 48 saat olduğu bildirilen açıklamada, tura katılmak isteyen öğrencilerin; “isim, soy isim, öğrenci numarası, telefon numarsı ve bineceği durağı belirten bilgileri, ozanerdogan@gau.edu.tr adresine mail olarak göndermesi gerektiği ifade edildi.